Linas liv i limbo

Alla inlägg den 18 maj 2012

Av Lina - 18 maj 2012 21:56

Vi var och fixade pass idag och nej, vi var inte ensamma. Fler än vi hade kommit på att klämdag var en bra passdag. Och nej, vi blev inte snygga. Jag fattar inte hur det går till! Det måste finnas någon form av fulhetsregulator inbyggd i kameran som fokuserar på och lyfter fram fotoobjektets sämsta drag och egenskaper. Till och med barnen såg kriminella ut!


Men skit i det, det är ju bara tullpersonal som behöver se eländet och jag tror ärligt talat att de sett värre. Det viktigaste är ju att vi får lämna landet (och resa in i det igen så klart) och där ska väl inte fulhet stå i vägen får vi hoppas.


Vi ska iväg på svennecharter för första gången i vårt familjeliv. Jajjemen! Bamseklubb och hela baletten ska det bli. Allt ingår och jag ska inte lyfta ett finger. Det är min plan. Vi får väl se hur det går när vi väl är på plats vid de sju poolerna på området och Signe släpps lös.


Det är ett tag kvar innan vi åker och än så länge känner jag mig rätt så laid back. Vi behöver ju inte packa mer än andra familjer nu för tiden. Inga mediciner.  Ingen sondmat. Ingen pump. Inga slangar. Ingen extra knapp. Vi är en svennefamilj som ska åka på svennecharter med svennepackning. Just som jag vill ha det! Hoppas nu bara att tullpersonalen kan se igenom passbildernas brottsliga framtoning och se oss som de laglydiga och ordentliga svennar vi egentligen är. 

Ovido - Quiz & Flashcards