Linas liv i limbo

Alla inlägg den 6 juli 2012

Av Lina - 6 juli 2012 23:41

Kolla in! Ett gäng matbloggare i miniformat. :-)


http://fridafilur.blogspot.se/2012/07/matbloggare.html?spref=fb

Av Lina - 6 juli 2012 16:39

Semester var det här! Och regn. Massor av regn.


En halv dag har gått och jag har redan tröttnat. Ska detta innebära att vi trots allt ska behöva anstränga oss på semestern? Det var ju just det jag inte ville. Jag ville ha bra väder så att vi bara kunde vara. Vara hemma, släntra in och ut ur huset, pyssla i trädgården, äta ute på altanen, åka en sväng och bada, gå till grannen och grilla. Ja, ni vet… Helt enkelt njuta av att vi har ett hus på landet.


Men ett hus på landet i ösregn. Jag vet inte. Det är inte mycket bättre än en lägenhet i stan i ösregn. Eller, lite bättre är det väl ändå. När man har hus kan man åtminstone gå ut och sjunga i regnet på altanen. Alltid nått’...



                         

Av Lina - 6 juli 2012 11:16

Jag fick frågan häromdagen hur mycket jag tjänar på min blogg. Ja, med tanke på att jag har reklam på den.


Det enkla svaret på den frågan är: Inget. Min enda vinst är att jag slipper betala för bloggutrymmet. Det fungerar nämligen så på bloggplatsen.se att gratisversionen bara är gratis om du är villig att betala med utrymme på din blogg för allehanda reklambudskap. Vill du slippa reklamen får du betala med reda pengar istället.


När jag startade bloggen för två år sedan hade jag inte läst en enda blogg i mitt liv. Jag tog första bästa bloggplattform och, tja, så här i efterhand hade jag nog valt något annat, något reklamfritt alternativ. Men nu är jag för lat för att byta och för snål för att börja betala så jag kan bara hoppas att ni har fördrag med reklamen och inte råkar köpa någon onödig, oönskad, opassande produkt på grund av mig. 

Ovido - Quiz & Flashcards